Geplaatst op

Dromen komen uit bij Creative Life

Maanden keek ik er naar uit en afgelopen weekend was het zover: Creative Life. Met mijn privé gespaarde geld huurde ik een unit op dit creatieve evenement in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Super spannend, want ik had nooit eerder aan zoiets meegedaan.

Wat een liefde… Creative Life voelde als een warm bad. Zoveel lieve mensen gesproken in mijn mini-winkeltje en leuke deelnemers aan de workshoptafel gehad. Dat Creative Life een tof evenement was, dat wist ik al. Maar dat het zo giga-fantastisch-te gek zou zijn, nee, dat durfde ik niet te dromen. Lieve bezoekers, dank jullie wel voor jullie gezelligheid, leuke verhalen en mooie aankopen.

Kijk, daar staat ze hoor! Mijn lieve vriendin en mijn super hulp bij Creative Life.
Tijdens Creative Life heb ik 3 verschillende workshops gegeven: botanical painting, watercolor flowers en heat embossen.
De workshops trokken veel publiek en inspireerde bezoekers om zelf ook aan de slag te gaan.

Waar ik vorige week vooral aan het verzamelen en inpakken was, ben ik nu aan het uitpakken en opruimen. Een klein beetje heimwee naar vorige week heb ik wel. Creative life is zo snel voorbij gegaan. Wat was er veel belangstelling voor mijn workshops, echt boven verwachting. Op de foto hierboven kun je goed zien hoe dat er ongeveer uit zag. Ik gaf o.a. de workshop ‘watercolor flowers’. De deelnemers haalden geweldige resultaten en ook het publiek raakte geïnspireerd, heerlijk toch? Op dinsdag 16 april a.s. organiseer ik deze workshop ook in de Liefsfabriek. Mocht je de workshop willen bijwonen, dan kun je je inschrijven via mijn eigen website of via de Liefsfabriek.

Lieve groetjes,
Annemiek