Geplaatst op

Social media struggles

Hartje winter en ik denk aan de camping. Ik denk aan hoe fijn het is op de camping en langzaam begin ik daar weer zin in te krijgen. En ik denk aan hoe ik afgelopen september in de schaduw van een mooie boom op de camping mijn eerste blog schreef. Vol goede moed en mooie blogplannen. (Hoor nu het geluid van een krassende plaat.) Tsja, daar is het niet echt van gekomen. Bij het afstruinen van mijn social media tijdlijnen, ontdekte ik dat ik niet de enige ondernemer ben met deze stuggles.

Struggles, ik heb er wel vaker last van. In december vierde ik mijn 40everjaardag. Die leeftijd vond ik wel een dingetje. Voorgoed geen 30er meer en richting de 50! Ja, zo dacht ik er echt over hoor. Rimpels, overgewicht… het einde naderde. Mijn nieuwe leeftijd zette mij aan het denken en ik besloot veel leuke dingen te ondernemen. Daarom heb ik mezelf opgegeven voor het super leuke event Creative life in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Dit event stond al lang op mijn wensenlijstje, maar een stand huren is best wel duur. Totdat ik bedacht dat dit wel eens een heel mooi cadeautje voor mijn 40everjaardag zou zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Eind maart sta ik met Kriebels lifestyle op dit toffe event en geef ik daar hele leuke workshops!

Heerlijk plekje in de schaduw op de camping

En het feest gaat door. Dit weekend ga ik met mijn vriendinnen op stap naar aanleiding van mijn 40everjaardag. Ik weet niet waar ik naar toe ga en ik weet niet wat we gaan doen. Ik haat het, maar ik vind het oh zo leuk! Het was niet makkelijk voor de meiden om een controlfreak, zoals ik, om de tuin te leiden en stiekem een datum te plannen. Dat feestje ging dus mooi niet door. Maar dat ik nog steeds niet weet wat ik ga doen, is dan toch wel weer goed gelukt. Zo’n suprise is leuk, maar welke kleren moet ik meenemen?

Struggles, we dealen er allemaal wel eens mee. Privé en zakelijk. In de Liefsfabriek spreek ik wel eens met collega’s over het schrijven van een blog of het plaatsen van berichten op social media. Waar schrijf je over, welke onderwerpen spreken je volgers aan en hoe krijg je meer likes op je berichten? Dat kan best lastig zijn. Samen met Brenda van “Liefslabel” en Milou van “MetBabette” ontwikkelde ik daarom een hele toffe brainstormsessie. Deze organiseren wij op 5 februari a.s. in de Liefsfabriek. Super leuk en weer een mooi uitstapje naast mijn creatieve werkzaamheden.

Ik blijf erbij, soms moet je gewoon doen! Minder struggles, meer DOEN!

Ps: ben je een ondernemend type met social media struggles en wil je met ons brainstormen? Dan kun je hier een plekje reserveren in onze contentcarrousel op 5 februari a.s. in de Liefsfabriek!