Over Buro Kriebels

Stempels op maat gemaakt

Met een stempel van je eigen logo of ontwerp maak je een onuitwisbare indruk! Bedruk eenvoudig enveloppen, labels en tasjes met je eigen bedrijfsnaam.

Sinds 2017 maak ik stempels en heb ik mijn eigen webwinkel Buro Kriebels. Een paar jaar geleden ontdekte ik de talloze mogelijkheden waarvoor je een stempel kunt gebruiken. Ik begon met het ontwerpen van simpele tekststempels. Om zelf logo’s te kunnen ontwerpen, volgde ik in 2015 een opleiding grafische vormgeving. Dit heeft onder andere geresulteerd in een eigen lijn met vrolijke stempels.

De juffenstempel met naam van de juf is één van de voorbeelden uit mijn eigen collectie. Met deze stempel belonen juffen kinderen met een persoonlijk compliment op hun rapport of werkstuk. Er zijn natuurlijk ook stempels speciaal voor meesters.

In de webwinkel vind je ter inspiratie voorbeelden van eerder gemaakte stempels en aanverwante artikelen zoals stempelinkt en papier.

Neem een kijkje in mijn webwinkel of kom een keer langs bij een creatief evenement!

Liefs,
Annemiek

Op Buro

Mijn werkplek heb ik Op Buro in IJsselstein. Deze ruimte deel ik met andere creatieve ondernemers. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Ondanks dat wij in verschillende branches werken, inspireren wij elkaar op de werkvloer. Het is gezellig, we kunnen sparren en het is de perfecte plek om je to-do-list af te vinken.


Liefslabel

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk kado? De producten zijn met liefde gemaakt, uniek en vol persoonlijke details. Ook mijn juffenstempel heeft een mooi plaatsje gekregen op de website van Liefslabel.


Creative life

Jaarlijks kun je mij vinden op het creatiefste evenement van Nederland: Creative Life. Het evenement wordt georganiseerd in de Werkspoorkathedraal in Utrecht -> 8, 9, 10, 11 juli 2021 !!!

 

Resultaat 1–16 van de 125 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 125 resultaten wordt getoond